Türksel Hoca'dan Diyarbakır'a Diş” Desteği

Türksel Hoca

Daha önceden Diyarbakır'ın merkez ilçelerinden Sur'da başlatılan İlköğretim Okulları Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Programı FIRÇALAR SINIFTA DİŞLER YOLUNDA”, Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde de başladı.

KOCAKÖY KAYMAKAMLIĞI’NIN ORGANİZASYONUYLA

Programın tanıtımı ve eğitimi için bir grup Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisiyle birlikte bölgeye giden Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türksel Dülgergil, Kocaköy İlçesi Kaymakamlığı organizasyonuna katkıda bulundu.

400 KİŞİYLE BAŞLANDI
Resmi girişimle Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden istekte bulunan Kocaköy Kaymakamlığı, program için oluşturduğu Kız Meslek Lisesi öğrencileriyle programa başladı. Hedef grupta yaklaşık 400 1. sınıf ilkokul öğrencisinin bulunduğunu belirten Kocaköy Kaymakamı, programın işleyişinin basit olması sebebiyle, yaklaşık 23 köyde de programın başlayacağını bildirdi. Prof. Dr. Türksel Dülgergil ise Kocaköy’de başlayan programın, Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin de programa katkı vermesiyle Çınar ve Eğil ilçelerinde de başlamak üzere olduğunu bildirdi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ